Verspreid uw Persberichten in een Handomdraai!

Door: Marcel
Locatie: Zwolle
Over: Het verspreiden van persberichten over het internet

Als u dit leest is de kans groot dat u al eens een persbericht hebt geplaatst op één van mijn websites (zoals bijvoorbeeld: www.gratispersberichtplaatsen.nl).

Het plaatsen van persberichten (of artikelen) op verschillende websites levert een mooie bijdrage aan uw aanwezigheid op het internet, maar kost vaak wel veel tijd en energie…

Met ARTICULUS.nl kunt u op een efficiëntere manier hetzelfde resultaat bereiken!

Het grote voordeel van deze website is dat u de mogelijkheid heeft om uw persberichten over meerdere websites te verspreiden.

Na het plaatsen van uw persbericht (of artikel) en het selecteren van de verschillende websites, wordt uw persbericht verspreid over de gekozen websites.

Op deze manier bespaart u veel tijd en behaalt u het gewenste resultaat!

Gaat u ook gebruik gaan maken van ARTICULUS.nl?

mijn strategie

Veel gestelde vragen

“Hoe werkt het plaatsen van een persbericht?”
Het plaatsen van een persbericht is erg eenvoudig. Als u wilt weten hoe het plaatsen van een persbericht in zijn werk gaat, dan kunt u gratis een persbericht plaatsen op www.gratispersberichtplaatsen.nl. Het plaatsen van een persbericht gaat namelijk hetzelfde als op ARTICULUS.nl.

Een uitleg voor het plaatsen van een persbericht op ARTICULUS.nl kunt u hier vinden.

“Aan welke voorwaarden moet een persbericht voldoen?”
De voorwaarden waaraan een persbericht moet voldoen kunt u hier vinden.

“Op welke websites kunnen persberichten worden geplaatst?”
De persberichten kunnen worden geplaatst op al onze partnerwebsites. Per artikel krijgt u de mogelijkheid om uw artikel op verschillende websites te plaatsen. Een overzicht van de partnerwebsites kunt u hier vinden.

“Hoeveel persberichten mag ik plaatsen?”
Het aantal persberichten dat u mag plaatsen is afhankelijk van uw lidmaatschap. U kunt hier meer lezen over de verschillende lidmaatschappen.

“Waar moet ik op letten bij het plaatsen van persberichten?”
Ik heb een aantal tips geschreven, waarmee u rekening dient te houden als u structureel persberichten of artikelen (met backlinks) over het internet wilt gaan verspreiden. Deze tips kunt u hier vinden.

“Hebben de partnerwebsites verschillende IP adressen?”
Jazeker, de partnerwebsites hebben verschillende IP adressen. Een voorwaarde voor het toelaten van nieuwe partnerwebsites is dat ook deze een ander IP adres heeft dan de huidige websites.

“Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?”
Uw lidmaatschap verloopt automatisch na een jaar en u hoeft uw lidmaatschap dus niet op te zeggen. Na een jaar kunt u zelf bepalen of u nog een jaar van ARTICULUS.nl gebruik wilt maken.

“Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?”
Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent, dan kunt u gebruik van mijn 30-dagen niet goed geld terug garantie.

Heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Ik beantwoord uw vraag zo snel mogelijk!

Persbericht_verspreiden

Reacties zijn gesloten.