Verhuur van particuliere vakantiewoningen

Een vakantiehuisje huren was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop te boeken als nu. Maleta.nl helpt huurders en verhuurders van particuliere vakantiewoningen tot elkaar te brengen zonder tussenkomst van derden. U boekt dus direct bij de huiseigenaar. Dit maakt de uiteindelijke huurprijs een stuk voordeliger dan wanneer u een vakantiehuis via een reisorganisatie boekt. Hiernaast zult u ook merken dat een directe boeking bij een huiseigenaar een stuk persoonlijker gaat. Een persoonlijk boodschapje zal in de meeste gevallen geen probleem zijn.

Op de website van Maleta.nl vindt u vele vakantiehuizen binnen, maar ook buiten Europa. Voor de mensen die graag met de eigen auto naar hun vakantiewoning willen, zijn bijvoorbeeld vakantiehuisjes in België een goed idee. En voor de mensen die het graag wat verder op willen zoeken, heeft Maleta.nl vele vakantiehuizen en villa’s op bijvoorbeeld het vakantie eiland Bali in Indonesië.

De advertenties van de vakantiewoningen op Maleta.nl zijn door de huiseigenaren zelf opgemaakt. Om de woning te huren kunt u via de advertentie direct een reservering doorgeven of via een contactformulier een berichtje aan de huiseigenaar sturen. De huiseigenaar zal hierna zelf zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Binnenkort een particuliere vakantiewoning huren? Boek dan gerust een vakantiehuisje via de website van Maleta Vakantiehuizen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.