Vergaderen in style lukt bij Oudaen wel

Een vergadering of bijeenkomst, je hebt er vaak mee te maken. Een belangrijk onderdeel is de juiste locatie. Je kan kiezen voor een saaie vergaderzaal maar dat is natuurlijk helemaal niet leuk. Een zaal met geur en kleur, dat vind iedereen natuurlijk veel leuker.

Stadskasteel Oudean biedt diverse Vergaderlocaties in Utrecht. Niet alleen zalen voor zakelijke bijeenkomsten maar ook om te lunchen, dineren, een feest geven en zelfs als trouwlocatie. Door het historische karakter van het pand zijn alle banquetzalen verschillend van sfeer. Er zijn 6 verschillende zalen met allen zijn eigen sfeer. Iedere zaal heeft wel iets wat zich onderscheid van de ander, zo heeft het Theater een capaciteit voor 90 man.

Na de vergadering biedt het Stadskasteel Oudaen de mogelijkheid om nog even lekker na te borrelen met een hapje in het Restaurant Oudaen. Op straatniveau bevindt zich het terras waar U het bruisende stadsleven beleeft. Er is ook nog het grand-café Het Proeflokaal waar U kunt dineren. Genoeg mogelijkheden dus. De locatie is ideaal. Het gebouw is gevestigd in het stadshart van Utrecht en ligt op loopafstand van het Centraal Station. Goed te bereiken dus.

Een monumentaal gebouw met een lang verleden is de juiste beschrijving van het kasteel. In de gewelven van het kasteel bevindt zich een Brouwerij waar verschillende eigen bieren worden geproduceerd. Dit is een traditie die sinds de middeleeuwen al wordt voortgezet en voorlopig zeker nog niet wordt gestopd.

Dus bent U opzoek naar een Vergaderruimte in Utrecht, dan moet je zeker is langs komen en ervaar zelf de unieke sfeer van Stadskasteel Oudaen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.