Verder naar de top met een executive coach

Personal Coaching geeft jou als ondernemer de gelegenheid om je professioneel te ontwikkelen met individuele groei en verbeterde prestaties als doel.

Als Executive begeleider help ik jou om de mogelijkheden in kaart te brengen, te bestuderen en de correct keuzes te maken. Binnen een afgesproken tijdspad ontwikkelen we samen positieve veranderingen in je zakelijke leven.

Personal Coach Johan ter Borgh

Vanaf 2007 begeleid ik als Personal Coach mensen die vooruit willen in het leven, of dat nu op werkgebied is, in hun privéleven of allebei. Mijn stijl van coachen is persoonlijk, betrokken en informeel, maar altijd pragmatisch en gefocust op resultaat. Door goed te luisteren en creativiteit toe te passen heb ik al heel wat mensen geholpen om hun doelen te bepalen én te bereiken. Mijn ervaring, professionele vaardigheden en notie zet ik in om mensen geheel tot hun recht te laten komen.

Door de toegenomen vraag naar Personal Coach bied ik nu specifieke coachingstrajecten op maat voor professionals op topniveau. Met een Executive Coach werk je aan een helder inzicht in je huidige situatie en ontwikkel je een duidelijk plan om je doelen te bereiken. De intensieve samenwerking gedurende een afgebakende periode biedt een duurzaam resultaat, doordat de benodigde acties direct toepasbaar zijn en afgestemd op jouw conditie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door inhoudelijke gesprekken waarbij ik als klankbord fungeer. Op deze manier rechercheren we samen welke ontwikkeling gewenst is en op welke wijze deze het best verwerkelijkt kan worden.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.