Veelgestelde vragen

“Hoe werkt het plaatsen van een persbericht?”
Het plaatsen van een persbericht is erg eenvoudig. Als u wilt weten hoe het plaatsen van een persbericht in zijn werk gaat, dan kunt u gratis een persbericht plaatsen op www.gratispersberichtplaatsen.nl. Het plaatsen van een persbericht gaat namelijk hetzelfde als op ARTICULUS.nl.

Een uitleg voor het plaatsen van een persbericht op ARTICULUS.nl kunt u hier vinden.

“Aan welke voorwaarden moet een persbericht voldoen?”
De voorwaarden waaraan een persbericht moet voldoen kunt u hier vinden.

“Op welke websites kunnen persberichten worden geplaatst?”
De persberichten kunnen worden geplaatst op al onze partnerwebsites. Per artikel krijgt u de mogelijkheid om uw artikel op verschillende websites te plaatsen. Een overzicht van de partnerwebsites kunt u hier vinden.

“Hoeveel persberichten mag ik plaatsen?”
Het aantal persberichten dat u mag plaatsen is afhankelijk van uw lidmaatschap. U kunt hier meer lezen over de verschillende lidmaatschappen.

“Waar moet ik op letten bij het plaatsen van persberichten?”
Ik heb een aantal tips geschreven, waarmee u rekening dient te houden als u structureel persberichten of artikelen (met backlinks) over het internet wilt gaan verspreiden. Deze tips kunt u hier vinden.

“Hebben de partnerwebsites verschillende IP adressen?”
Jazeker, de partnerwebsites hebben verschillende IP adressen. Een voorwaarde voor het toelaten van nieuwe partnerwebsites is dat ook deze een ander IP adres heeft dan de huidige websites.

“Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?”
Uw lidmaatschap verloopt automatisch na een jaar en u hoeft uw lidmaatschap dus niet op te zeggen. Na een jaar kunt u zelf bepalen of u nog een jaar van ARTICULUS.nl gebruik wilt maken.

“Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?”
Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent, dan kunt u gebruik van mijn 30-dagen niet goed geld terug garantie.

Heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Ik beantwoord uw vraag zo snel mogelijk!

“Hoelang blijven mijn links staan?”
Nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd, blijven uw links nog minimaal net zolang staan als dat u een lidmaatschap heeft afgenomen met een maximum van 3 jaar.

Heeft u dus 1 jaar een lidmaatschap afgenomen, dan blijven uw links nog minimaal een jaar staan nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd. Wij zijn al sinds 2012 online.

In de praktijk betekent dit dat we voor een aantal klanten die al jaren lid zijn sowieso nog jaren de websites online houden en de links laten staan. We hebben besloten dat we alle links laten staan, zolang er nog voldoende klanten zijn. U kunt er dus vanuit gaan dat uw links ook minimaal nog 3 jaar blijven staan nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd.

“Kunnen de voorwaarden worden aangepast?”
Ja, wij behouden ons het recht om deze voorwaarden aan te passen en / of aan te vullen. Er kunnen zich omstandigheden voordoen, waardoor aanpassing en / of aanvulling van deze voorwaarden nodig is.

Reacties zijn gesloten.