Vakantiehuisje huren in Frankrijk

Nummer één vakantieland, dat is natuurlijk Frankrijk. Dit grootte land van maar liefst 552 duizend vierkante meter is een land met een zeer gevarieerd landschap. Van golvende graanvelden, beboste heuvels en velden vol zonnebloemen. Een zeer geschikt land dus voor natuur liefhebbers. Net als het landschap van Frankrijk is de Franse keuken en de wijn ook zeer gevarieerd. De smaak, de kleur en de samenstelling is sterk verbonden aan de streek. Wat u zeker eens moet proberen, is om naar de lokale wijn te vragen. U zult aangenaam verrast zijn over de smaak en over de prijs.

Naast de bekende Franse keuken heeft Frankrijk ook veel te bieden aan cultuuraanbidders. Het land is rijk aan monumenten uit de middeleeuwen en de gotiek. De stevige Romaanse bouwwerken met ronde bogen zijn in heel Frankrijk te vinden. Belangrijke kathedralen uit de gotische periode vindt u voornamelijk in Noord-Franse steden. Resten van de prehistorie ziet u onder meer in het zuidwesten, in de Dordogne.

Benieuwd naar dit beeldschone land? Boek dan eens een vakantiewoning in Frankrijk. Via Maleta.nl kunt u gemakkelijk vakantiehuisjes in Frankrijk boeken. Dit doet u direct bij de huiseigenaar zonder tussenkomst van derden. Kijk voor meer informatie op onze website, maleta.nl

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.