Vacaturesite speciaal voor technici springt in op tekort

Op www.technicus.nl hebben zowel technici als werkgevers de mogelijkheid om een profiel aan te maken en elkaar te vinden. Werkgevers kunnen zowel handmatig als automatisch vacatures plaatsen en techneuten die op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen hun CV openbaar maken. Bovendien worden vacatures na plaatsing automatisch rondgemaild naar alle technici die op dat moment een baan zoeken.

Stugge markt voor technici
De vacaturemarkt voor technici vertoont problematische kenmerken. Het is voor veel werkgevers lastig om aan goed personeel te komen, terwijl veel technici problemen ondervinden bij het wisselen van baan. De markt lijkt vast te komen te zitten, waardoor het voor zowel werkgevers als technici van belang is om met elkaar in contact te komen.

Vacaturesite Technicus.nl
Op Technicus hebben werkzoekende technici en werkgevers de mogelijkheid om elkaar eenvoudig te vinden. Het is de specialisatie in technische vacatures die ervoor zorgt dat er een homogeen overzicht van goed technisch personeel ontstaat, waar werkgevers veel aan hebben. Bovendien scoren de vacatures uitstekend binnen Google en andere zoekmachines, waardoor werkgevers de mogelijkheid hebben een groot publiek te bereiken.

Gebruiksvriendelijke en slimme website
Werkgevers hebben de mogelijkheid om hun vacatures handmatig te plaatsen, maar ze kunnen dit ook automatisch doen. De gehele website is op een zeer gebruiksvriendelijke manier opgezet, waardoor zowel de werkzoekende technici als de werkgevers er eenvoudig gebruik van kunnen maken. Techneuten kunnen hun CV eenvoudig openbaar maken aan geschikte werkgevers, terwijl een vacature na plaatsing direct wordt rondgestuurd aan een grote groep werkzoekenden.

Over Technicus.nl
Technicus.nl springt in een niche, waar de markt duidelijk wat soepelheid nodig lijkt te hebben. Het zijn de oprichters van onder andere ICTerGezocht.nl, waarmee men beschikt over een uitgebreide kennis van de markt voor technici. Daarnaast heeft men veel ervaring met het opzetten van een vacaturesite, waardoor zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen rekenen op een zeer degelijke website.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.