vacature verpleegkundige

The Resourcing Company (TRC) is een organisatie die bemiddelt in vaste en tijdelijke functies binnen de medische sector. Verzorgings / verplegingstehuizen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties zijn onder andere opdrachtgevers. Wij bieden onze kandidaten een brede range aan functies.  Voorbeelden zijn verpleegkundige, keuringsarts, basisarts, medisch adviseur, psychiater of management functies.

Functieomschrijving
Vanwege alsmaar toenemende vraag van onze opdrachtgevers in Amersfoort, zijn wij continu op zoek naar verpleegkundigen niveau 4 (MBO) of niveau 5 (HBO) die een carrière in de thuiszorg ambiëren. Als verpleegkundige in de thuiszorg werk je zelfstandig en rijd je routes. Afhankelijk van de zorgvraag verricht je lichamelijke verzorging en verpleegtechnische handelingen, zoals stomazorg, wond zorg en het toedienen van medicatie. Het werken als verpleegkundige in de thuiszorg is erg afwisselend, waarbij iedere dag weer anders is. Je werkt zelfstandig, waarbij je collega’s natuurlijk altijd voor je klaar staan! Ook vervul je de rol van zorgcoördinator. In deze rol behartig je de belangen van klanten en onderhoud je contacten met huisartsen, mantelzorgers familie en andere verwijzers.

Functie-eisen
Als Verpleegkundige in de Thuiszorg heb je een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Vandaar dat we het volgende van je verwachten;

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO (niveau 4) of HBO niveau
Je bent BIG geregistreerd
Je bent enthousiast en flexibel
Je beschikt over eigen vervoer
Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar
Jouw contactuele en sociale vaardigheden zijn meer dan goed
Arbeidsvoorwaarden
TRC zorgt ervoor dat je komt te werken in een enthousiast team binnen een prettige werksfeer waar ook oog is voor de ontwikkeling van haar medewerkers.
Salariëring is conform CAO VVT.

Solliciteren
Wanneer u interesse heeft in een nadere kennismaking, dan kunt u contact opnemen met onze recruiters. Online reageren via onderstaande button kan uiteraard ook.

Email: info@theresourcingcompany.nl

website: www.theresourcingcompany.nl

vacature link: www.medischevacaturesite.nl

Telefoon: 085 – 27 37 992

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.