Uw Facebook account en de status hiervan

Facebook heeft op dit moment zo’n 800 miljoen gebruikers. Facebook weet alles van iedereen, wat een gevaarlijk feit is. In het nieuws komen steeds meer berichten die tegen Facebook spreken, en ook willen steeds meer mensen hun account op Facebook verwijderen. Toch weten veel mensen niet hoe dit moet.

Facebook maakt het u namelijk niet erg makkelijk om uw Facebook account te verwijderen. Dat is logisch, want Facebook wil natuurlijk al haar gebruikers behouden en wil niet dat iedereen zijn of haar Facebook account verwijdert. De gebruikers zijn voor Facebook het waardevolste bezit, het is dan ook de reden waarom Facebook zo ontzettend veel geld waard is. Een gebruiker is volgens de laatste waarderingen maar liefst 100 dollar waard!

Uw gegevens worden gebruikt en misbruikt om u zo relevant mogelijke advertenties te vertonen. Dit om de winst van Facebook en de adverteerders zo hoog mogelijk te houden. Veel mensen willen niet dat anderen winst maken over hun rug, en misschien bent u ook wel zo’n persoon!

Daarnaast is Facebook al verschillende keren in het nieuws geweest omdat zij onvertrouwelijk om zou gaan met haar gegevens. Facebook heeft in het verleden haar ledengegevens niet al te veilig bewaard en er is al verschillende keren data uitgelekt. Inmiddels zou Facebook haar persoonsgegevens beveiliging verbeterd hebben, maar wie weet hoe vaak er al vaker gegevens gelekt zijn zonder dat dat bekend is geworden?

Facebook zegt bovendien in haar voorwaarden dat zij bezitter is van alles wat u op Facebook plaatst. Zowel van tekst, foto’s als contactgegevens wat u op Facebook plaatst is het grootste sociale netwerk ter wereld de eigenaar van. Dit is natuurlijk een belachelijke regel en des te reden te meer om uw Facebook account te verwijderen!

En last but not least: Facebook is zonde van uw tijd. U kunt uw tijd beter besteden aan geld verdienen of socializen of netwerken in het echt! Daar heeft u veel meer aan en het is bovendien veel leuker. Wacht niet en verwijder uw Facebook account: u zult er geen spijt van krijgen!

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.