TV kijken op je iPad

Tv kijken op je iPad is helemaal hot anno nu. De iPad heeft nu sinds twee en een half jaar haar intrede gedaan in de Nederlandse woonkamer. Veel mensen doen hun computer al de deur uit en ruilen deze in voor dat geweldige multimediaapparaat van Apple, de iPad. Het is nu zelf zo ver gekomen dat mensen hun tv de deur uit doen en alleen maar een tablet hebben, en deze dus gebruiken als tv!

Ideaal: op de bank hangen en tv kijken
Want wat is er nu heerlijker dan flink wat kosten besparen door je computer én tv de deur uit te doen (ten koste van respectievelijk 800 en 1000 euro) en slechts €500 uit te hoeven geven aan een apparaat dat alles kan. Alhoewel… Tv kijken op je iPad, kan dat wel, en kan dat op een makkelijke manier? Echt live tv kijken, zoals je via je kabelmaatschappij doet met een decoder is anno 2012 helaas niet mogelijk, maar een alternatieve oplossing is een kwestie van tijd. Want precies zoals de oude manier zal het nooit gaan, dat heet innovatie.

Er zijn iPad apps die het tv kijken mogelijk maken
Maar er zijn al beginnetjes aan innovatieve oplossingen om tv kijken op je iPad mogelijk te maken. Neem de Ziggo app die het voor Ziggo abonnees mogelijk maakt om live tv te kijken op hun iPad. En dat zonder tussenkomst van een tv! Makkelijker is het op dit moment niet. Het is wachten op een iPad-only abonnement van Ziggo en natuurlijk het inspringen van andere telecomproviders om tv kijken op de iPad mogelijk te maken. Dit is een onmisbaar fenomeen in dit mobiele tablettijdperk!

Lees over het kijken van tv op de ipad op tvipad.nl

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Entertainment en Muziek, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.