Time Management Training

Time Management Training
deze training leert jou om effectief te communiceren en om te gaan met werkdruk en stress. Vaak is er op een dag te weinig tijd om alles voor elkaar te krijgen.
je raakt het overzicht kwijt en maakt fouten. Op jou werk kan je het jezelf niet permitteren en vergroot je kans op ontslag als hierdoor je werk in gevaar komt.
Er moet altijd balans zijn in je handelen, zodat je er geen ongecontroleerd handelen optreed. Door middel van timemanagement trainingen leer je effectiever met je tijd om te gaan. Je creëert weer een overzicht op je activiteiten en je werk zal zorgvuldiger gedaan worden. Ook moet je soms leren nee zeggen, onderhandelen en delegeren. Leer je persoonlijke valkuilen kennen en werk er aan. Uiteindelijk draait het om doorzettingsvermogen en resultaatgericht handelen. Ik als coach in Almere heb ervaren methodes om jou een steuntje in de rug te geven. Wat heb jij en je werkgever er aan als je door de dag heen vliegt en geen professioneel werk aflevert. Neem gerust contact met me op en ik schep nieuwe mogelijkheden

je zal meer plezier beleven aan de baan die je nu hebt en de sfeer en prestatie op de werkvloer zal ook verbeteren. Iedereen voelt zich beter als ze werk hebben waar ze zich goed bij voelen. Een baan die ons drijft en die voldoening geeft.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.