time- management iets voor jou?

Bovenstaande heeft alles te maken met de uren die we hebben om ons werk gedaan te krijgen. Mocht je dat niet zelf onder controle hebben kun je jezelf dit aanleren door met een kookwekker een bepaalde tijd voor een bepaalde onderwerp te zetten wat je moet doen die dag!

Voorbereiding en Informatie, een goede uitleg zonder haast is vaak ook erg belangrijk om de geplande taken die dag allemaal naar wens af te krijgen. Het woord zegt het al, dit gaat bijna allemaal over tijd en tijdgerichte zaken. Goede ondersteuning is hierbij het halve werk. Organiseer wekelijks onderhoud en zet alleen datum en tijdgebonden zaken in je agenda.

Je zal zien dat door deze tips één en ander je al veel beter af zal gaan. Veel hoge/belangrijke mensen(om ons heen) staan zo goed in het leven doordat ze zichzelf laten coachen door een personal coach.  Sommige wekelijks maar er zijn er ook die zich een paar keer per jaar laten bijstaan door een personal coach.

Je groeit er alleen maar van, zo zijn al meer kleine ondernemers groot geworden!
Als u dit nu allemaal terug leest zult u lezen dat het allemaal leerzaam en zeker niet moeilijk aan te leren is. Bedrijfsleven en topsport staan in verhouding dichter bij elkaar dan een ieder denkt of geloven wil!
Voor velen is Personal Coaching iets waar je in dit leven niet omheen kunt, je groeit tot de persoon waarvan je nooit had durven dromen dat die in jou verborgen zat!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.