Thermokleding voor zowel warm als koud weer

Doordat het de afgelopen tijd nogal onvoorspelbaar weer is geweest, is het soms lastig om in te schatten welke kleding geschikt is om te dragen. Zeker voor (buiten)sporters, fietsers en wandelaars is het belangrijk om een goede isolatie te hebben qua kleding, maar waar moet je voor kiezen?

Door onze ruime ervaring met thermokleding zien we verschillende trends komen en gaan, maar de behoefte aan kleding die tijdens alle weertypen goed functioneert blijft altijd stabiel. Vooral nu het weer snel kan omslaan van aangenaam tot flink koud, hebben mensen die veel buiten zijn kleding nodig die je warm houdt of juist de warmte afvoert.

Isolatie

De oplossing daarvoor is thermokleding; doordat deze kleding direct op de huid wordt gedragen isoleert het perfect – tijdens de koudere dagen houdt het de warmte vast zodat je comfortabel buiten kunt zijn, of dat nu voor intensief sporten of een rustige wandeling is. Tijdens de warmere dagen voert de kleding de warmte snel af, zodat je lekker koel blijft en kunt blijven presteren.

Craft

Een voorbeeld van dergelijke kleding is het merk Craft, dat een ruime collectie thermokleding in het assortiment heeft. Zowel voor buitensporters als hardlopers en wielrenners, als voor voor mensen die recreatief buiten zijn, hebben zij kleding die voor de juiste isolatie zorgt. De collectie is opgebouwd met verschillende categorieën die gericht zijn op bepaalde mensen: zo is de ‘Extreme’ reeks gericht op mensen die actief sporten in koude condities.

Over Thermowear

Thermowear bestaat uit een hecht team dat alles heeft met technische- en functionele onderkleding, lekker buiten bewegen en genieten van het leven. Thermowear is grootverbruiker van technische onderkleding en thermo ondergoed, want alles in onze winkel wordt door ons persoonlijk getest en gepast. Zo kunnen we u een goed en helder advies geven.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.