Tattoo weg laten laseren

Een tattoo zetten is niet zomaar iets wat je in een opwelling doet, toch kan eht gebeuren dat mensen spijt krijgen van hun tattoo en deze toch weg willen laten halen door omstandigheden. Maar veel mensen weten niet wat de mogelijkheden zijn, of eht wel veilig is en de kosten van weg te laten laseren.

De beste oplossing is om de tattoo te laten weg te laseren, maar dat kost nogal wat. De prijs van weglaseren kan tussen de 95 tot 150 euro per keer kosten. Het is bovendien een hele pijnlijke ervaring, wat meestal nog pijnlijker is dan de tattoo zetten.

Tattoo weglaseren

Als je overweegt je tattoo te laten weglaseren denk dan goed na over de mogelijkheden en de consquentioes. Het is ten eerste erg duur en je hebt meestal 5 tot 8 sessies nodig voordat de tattoo helemaal weg is. In sommige gevallen blijven er toch wat pigmenten achter, waardoor niet alles 100% weg is en mensen nog steeds kunnen zien dat er iets heeft gezetn, dat is gelukkig niet altijd het geval maar het kan wel voorkomen. Daarnaast heb je ook het feit dat het gevaarlijk is voor je huid odmat het door middel van laser wordt verwijdert, zoals zonnebank enzovoort is zo’n behandeling kankerverwekkend.

Tattoo cover up

Mocht je de tattoo toch niet willen weglaseren kun je altijd nog overwegen een cover up te doen. Dat houdt in dat de tattoeerder een tattoo over je bestaande tattoo gaat zetten, waardoor de oude niet meer zichtbaar zal zijn. Een cover up is niet latijd mogelijk, het ligt aan hoe diep de eerste tattoo is gezet en de kleur. Als de tattoo erg diep en donker is, dan moet er een donkere tattoo overheen, wat niet altijd even mooi is. Maar als deze neit al te donker, of te groot is is het heel vaak mogelij om het met kleur te bedekken, dan hoeft het niet per se een donkere tattoo te zijn.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.