Stel prioriteiten met je loopbaancoach

Je voelt je lekker in je baan als alles in en rondom die baan ook klopt.
Ons dagelijkse leven bepaalt sterk onze gevoelens, dus ook het niet goed voelen op het werk. Alles in het leven heeft zijn weerslag op ons humeur en je relatie met anderen. Het leven anno 2013 wordt steeds hectischer en mensen moeten veel doen in een korte tijd. Een loopbaancoach leert je om effici├źnter met je tijd om te gaan en doelen en prioriteiten te stellen in het leven. Je krijgt inzicht in je eigen tijd valkuilen en je krijgt technieken bijgebracht, die je leren een betere balans te vinden tussen werk, gezin, relatie en het sociale leven. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en beloof je op de werkvloer van alles te doen en er komt niks van. Deze gewoontes kunnen doorbroken worden door middel van trainingen. Inzichten verwerven waarom je bepaalde dingen doet, op welke manier je ze doet en waarom je ze niet doet.

Loopbaancoaching
Indien je geen grip hebt op je situatie kan je ook je taken niet goed vervullen.
Je krijgt geleerd een agenda bij te houden om je planning in orde te houden.
ook het mail verkeer op de werkvloer moet soepel verlopen en nauwkeurig worden bijgehouden. Door loopbaan coaching leer je nee te zeggen en je grenzen aan te geven.
je ontdekt je kwaliteiten en je valkuilen. Delegeren en onderhandelen komen ook aan bod en samenwerking, spanning en stress krijgen ook aandacht. Tijd is kostbaar geworden en daar moet je goed mee leren omgaan. Iedereen kan bijleren het kost alleen een beetje investering en tijd. de uiteindelijke uitkomst zal je allen maar rendement opleveren.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Persberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.