Starten met de ICT academie: maak je lesboeken compleet.

Ga je dit jaar beginnen aan de ICT academie? Dan is het verstandig om je alvast voor te bereiden op wat komen gaat. Met een goede voorbereiding komt ook het verzamelen van al het lesmateriaal – maak je lesboeken compleet zodat je volledig klaar het eerste jaar kunt gaan starten.

De studieboeken zijn uiteraard een essentieel onderdeel van iedere opleiding, en dat is bij de ICT Academie niet anders; het lesmateriaal zorgt ervoor dat je de leerweg met succes kan afronden.

ICT Academie

Met een afgeronde ICT opleiding kun je vrijwel overal aan de slag. In het huide tijdperk waarin we leven is automatisering belangrijker dan ooit – alle grote bedrijven ter wereld zijn ervan afhankelijk. Dat betekent dat je als ICT specialist bij enorm veel berdijven terecht kunt. De ICT Academie is daarvoor een geschikte plek om je diploma te behalen – door gerichte ICT opleidingen aan te bieden wordt de student klaargestoomd voor een mooie baan.

Lesmateriaal

Voordat je de opleiding kunt gaan starten zal het lesmateriaal compleet moeten zijn. Door de relevante studieboeken te bestellen ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. De opleiding richt zich op verschillende gebieden binnen de ICT, om een zo relevant mogelijke opleiding aan te kunnen bieden. Software hardware, beveiliging, netwerken – ieder facet wordt aandacht geschonken om de ICT student een diploma te geven waarmee deze snel een baan kan vinden en daar ook gericht naar kan zoeken. Uiteraard zal de student tijdens de opleiding zelf ook specialismen en voorkeuren ontwikkelen waar na de schooltijd op geconcentreerd kan worden.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.