Speciale last minute prijs voor bootverhuur in Friesland

Somar Bootverhuur FrieslandSteeds meer mensen wachten tot het allerlaatste moment met het boeken van hun vakantie in ons eigen mooie Nederland. Zo kunnen de bootverhuurders in Friesland ook goed merken dat dit de nieuwe trend is. Bij verhuurder Somar Bootverhuur uit het Friese St. Nicolaasga zijn begin juli dan ook nog steeds voldoende boten te huur voor een speciale last minute prijs. Bootverhuur Friesland (de startpagina voor bootverhuur in Friesland) spreekt dan ook van een bedroevend slecht voorseizoen.

Desalniettemin Gaat verhuurder Somar ervan uit dat ondanks het slechte voorseizoen er nu eindelijk een lange warme zomer aan zit te komen. Het eerste voorproefje hebben we immers al gehad, en dat smaakt zeker naar meer!

Somar staat bekend als de particuliere bootverhuurder van Friesland met drie verschillende boten van drie verschillende eigenaren. Graag laten wij u kennismaken met de vele mooie waterpartijen die Friesland rijk is. Denk eens aan het ruime IJsselmeer, het Sneekermeer, het Tjeukemeer of de Langweerder Wielen. Alle vier perfect te bezeilen en met hun eigen specifieke karakter.

Heeft u nog plannen voor het huren van een leuk kajuitzeiljachtje of een fraaie zeeschouw in het mooie Friesland, dan kan Somar of Bootverhuur Friesland u zeker bedienen, en dat ook nog eens tegen zeer speciale lage tarieven.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.