Spaarders nemen onnodig risico

Daar sta je dan met je spaargeld wat nu?

Het levert niets meer op:
Huidige spaarrente – inflatie = bijna niets; bijna niets – belasting = minder dan niets, u gaat onder 0…u spaart zichzelf arm…

OK, ok..Beleggen is vooralsnog het beste alternatief, een goed gespreide obligatie en aandelen portefeuille doet het aanzienlijk beter in rendement maar u loopt zelfs minder risico.
De aandelen en obligaties staan namelijk op uw naam bij een depotbank, mocht de bank in problemen komen dan vallen uw beleggingen buiten de boedel van de bank, het blijft van u.
Mocht de vermogensbeheerder in problemen komen, ook geen nood, de aandelen en obligaties blijven op uw naam staan.
Een goede spreiding is van belang evenals een goede vermogensbeheerder die voor u bepaalde zaken in de gaten houdt.
Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Neem contact met ons op en wij laten u gratis en vrijblijvend de mogelijkheden zien.

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Online Gratis VermogensScan

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.