Slimfit overhemden meer in het modebeeld te zien

Nu het winterweer zich stilletjes aan laat wegdrijven door de lente, wordt het tijd om voor onszelf te gaan kijken naar een outfit voor de warmere dagen: de dagen waarin we niet meer met een winterjas naar buiten hoeven, maar gewoon in een shirt of overhemd de deur uit kunnen.

Het modebeeld van dit jaar zal zich de komende tijd moeten ontwikkelen – we hebben de afgelopen weken al op de verschillende ‘fashion weeks’ gezien dat slimfit overhemden, zowel in effen kleuren als met opvallende ontwerpen, een deel van dat modebeeld gaan vertegenwoordigen.

Slimfits

Een slimfit overhemd kan eigenlijk altijd gedragen worden: zowel prive tijdens alledaagse bezigheden of bijvoorbeeld op een verjaardag of feest, maar ook tijdens het werk of zakelijke afspraken staat dit erg netjes. Zoals gezegd kan een dergelijk overhemd zowel gedragen worden in een effen kleur, maar ook met een opvallend motief of print – wat dan ook het beste bij uw persoonlijkheid past.

Comfort

Naast de tijdloze uitstraling van een dergelijk shirt, zitten ze ook nog eens enorm comfortabel. Doordat het vaak Italiaanse overhemden zijn, worden deze gemaakt met comfort en gemak in het achterhoofd – ook wanneer u een slimfit shirt de gehele werkdag zou dragen, blijft deze lekker zitten.

De komende maanden zal het slimfit overhemd dus meer en meer in het straatbeeld te zien zijn, meer nog dan nu al het geval is. Voor een uitgebreid assortiment kunt u alvast een kijkje nemen op onze website, zodat u helemaal klaar bent voor het zonnige weer!

Over Camizza

Camizza is een Nederlands modelabel, opgericht in 2010, met een grote voorliefde voor de Italiaanse stijl. “Made in Italy” is voor ons geen loze kreet, maar een zeer bewuste keuze voor kwaliteit, stijl en elegantie.
De overhemden worden met grote zorg uitsluitend in Italie (bij modestad Milaan) met de hand vervaardigd.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.