Sign in bij Hotmail levert mensen veel problemen op

Sign in wordt je moeilijk gemaakt
Veel mensen hebben moeite met het vinden van de sign in knop van Hotmail. Dat kun je ook niet gek noemen, want Microsoft heeft het mensen wel moeilijk gemaakt afgelopen tijd. Heel veel naamsveranderingen en identiteitswijzigingen. Van Hotmail naar Windows Live en van daar weer naar Outlook. Het is te hopen dat de naamgeving van het oude Hotmail nu even stabiel blijft, want dit blijft verwarring veroorzaken bij mensen die een simpele sign in willen doen bij Hotmail.

Wijziging inlogmethode
Omdat de URL van Hotmail heel vaak gewijzigd is, weten mensen niet meer wat ze in moeten typen om in te kunnen loggen bij Hotmail. Wat men dan doet is een andere uitweg zoeken, en dat is vaak Google of Bing gebruiken om hun doel op internet te bereiken. Ze vullen dan termen in in Google, waarmee ze het inlogscherm van Hotmail proberen te bereiken. Dit kunnen termen zijn zoals ‘Inloggen Hotmail’ of ‘Hotmail sign in’. Google is er zo op ingesteld dat de site waar mensen naar zoeken vrijwel altijd bovenaan in de resultaten komt te staan. En dat is bij deze term dan ook het geval. Met een paar klikken extra kunnen mensen dan toch hun sign in bij www.hotmail.com doen.

Over e-mail van Hotmail
Hotmail is het e-mailprogramma van Microsoft en wordt wereldwijd door bijna een miljard mensen actief gebruikt. Anno 2012 is het mailprogramma vernieuwd en heeft het een boel nieuwe functies gekregen die veel weg hebben van de nieuwe weg die Microsoft is ingeslagen met Windows 8 en de Modern interface.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.