Sfeervolle gashaarden bij Haardenexpert

Bent u op zoek naar een sfeervolle haard om uw woning goed mee te verwarmen? Bij Haardenexpert bent u dan aan het juiste adres. Haardenexpert is de specialist in kachels en haarden en biedt u prachtige producten. U kunt hier terecht voor veel verschillende soorten haarden, waaronder gashaarden.

De Faber Farum

Eén van de gaskachels van Haardenexpert is de Faber Farum. Dit is een vrijstaande kachel en erg modern. De Faber Farum heeft een prachtig vlammenspel en is ook geschikt voor kleinere ruimtes. Deze kachel is te leveren met een houtstammenset of met witte kiezels. Er zit standaard een afstandsbediening bij de kachel en ook een vlakke achterwand. De kachel is te leveren op aardgas of propaangas.

De Dru Centro 100

Bij Haardenexpert kunt u ook kiezen voor de Dru Centro 100. Dit is een mooie front gashaard. De haard heeft een groot vermogen en kan daarom erg goed grote ruimtes verwarmen. De haard heeft daarnaast een gesloten systeem. U kunt zelf de hoogte van het vlambeeld instellen. Wilt u meer weten over de Dru Centro 100 of over de Faber Farum van Haardenexpert? Neem contact op of ga naar de site voor meer informatie. Op de site vindt u het volledige assortiment van Haardenexpert.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.