Semi-automatische stukgoeddoorrolstellingen bij BITO

Geautomatiseerde of deels geautomatiseerde systeemoplossingen zijn enkel dan te overwegen tegenover de klassieke, manuele systemen wanneer, zonder aan flexibiliteit te moeten inboeten, het volgende bereikt kan worden: een verbetering van de werkomstandigheden, kortere doorlooptijden voor orders, een vermindering van het foutenpercentage, het constant beschikbaar zijn van de opgeslagen goederen en een ruimte- en oppervlaktebesparing. Een belangrijk voordeel is de permanente, real-time voorraadcontrole en tracking.

Vooral de geautomatiseerde stukgoeddoorrolstellingen, palletdoorrolstellingen en palletstellingen zijn bijzonder rendabel door de enorme tijdsbesparingen.

Omdat het systeem ten behoeve van de veiligheid een afgesloten geheel vormt, is het meteen ook ontoegankelijk voor onbevoegden.

BITO werkt met gerenommeerde systeempartners samen voor het leveren van de stellingbedieningsapparatuur. Door een jarenlange, nauwe samenwerking met deze partners zijn de BITO-stellingen optimaal afgestemd op de kranen.

Over BITO

BITO stellingsystemen zijn ideaal voor kleine, grote, lichte, zware, volumineuze of lange goederen met een draagvermogen van 50 kg tot 4,5 ton per stellingniveau. Alle stellingen worden vervaardigd in de eigen productiehallen in Meisenheim in Duitsland.

Het assortiment van BITO omvat archiefstellingen, legbordstellingen, grootvak- en breedvakstellingen, pallet-, draagarm- en haspelstellingen, mobiele of meerverdiepssystemen, dynamische stellingen voor stukgoederen en pallets en geautomatiseerde stellinginstallaties.

Alle BITO-stellingen worden vervaardigd met de nieuwste technieken, zonder uitzondering. De hoge mate aan automatisatie, zoals bijvoorbeeld bij het profileren van staanders of het plooien van legborden, zorgt ervoor dat elk geproduceerd onderdeel van eenzelfde hoge kwaliteit is. Sinds 2008 behoort de productiehal voor palletstellingen in Duitsland tot de modernste van Europa. De nieuwe, geautomatiseerde productiestraten garanderen een snelle, foutloze afwikkeling van een opdracht.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.