SEAT Ibiza ST 1.2 TDI Style Ecomotive kopen met 18% korting

Zuinig rijden onder luxe of ruimte op te geven, dat kan een lastig dilemma zijn voor mensen die eraan denken om een nieuwe auto te kopen. Het is natuurlijk ontzettend fijn om een grote auto te bezitten met veel ruimte in de kofferbak en achterin voor de kinderen. Maar dat kom helaas meestal met een prijskaartje, niet alleen het eenmalig aankoop bedrag maar ook de maandelijkse onkosten aan belasting en de verzekering lopen meestal hoog op bij grotere auto’s.

Waar vindt u als consument een ruime auto zonder de hoofdprijs te hoeven betalen en een kapitaal kwijt te zijn aan allerlei bijkomende zaken? Bestaat die optie uberhaupt wel?

De SEAT Ibiza ST Ecomotive: een grote auto met een klein prijskaartje

De SEAT Ibiza ecomotive is een unieke uitvoering, ondanks dat het een zwarte auto is rijdt deze een stuk zuiniger dan wat men zou verwachten. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor comfortabel rijzen met voldoende opbergruimte. Zoals u aan de SEAT ibiza ecomotive kunt zien hoeft luxe en ruim rijden niet duur te zijn, u kunt momenteel genieten van een een flinke korting van 3.617 euro op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com.

De SEAT Ibiza ecomotive kopen: een moderne auto met veel extra’s

De SEAT Ibiza ecomotive biedt een aantal leuke extra’s aan die standaard in deze auto zitten ingebouwd, waaronder een prachtige zilverkleurige dakreling, tractiecontrole en een bluetooth aansluiting met 2 extra speakers. De auto heeft ook standaard parkeersensoren om u te helpen in de krappe Nederlandse straten en een automatische airco die voor een prettige temperatuur zorgt tijdens alle verschillende weeromstandigheden.

De SEAT Ibiza online kopen

Wilt u zo snel mogelijk van uw oude auto af en over op de stoere, zuinige SEAT Ibiza? Dat is in een paar eenvoudige stappen geregeld. Meld uw oude tweedehandse auto aan op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, en ontvang binnen 48 uur een bod op uw auto van een betrouwbare autohandelaar bij u in de buurt. Na de sleuteloverdracht kunt u de nieuwe SEAT Ibiza kopen op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.