Ruim 8000 klussen te klaren via NLdoet

Op 15 en 16 maart is het zover; het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties de negende editie van de grootste vrijwilligersactie NLdoet. Tijdens deze actie steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties om klussen uit te voeren. Het gaat om zeer diverse klussen; van het opknappen van een schoolplein en een tuinrenovatie tot een moestuin rolstoeltoegankelijk maken.

Tijdens de vorige editie waren ruim 300.000 Nederlanders actief om bijna 7.000 klussen uit te voeren. Zelfs de Koninklijke Familie ging op diverse plaatsen aan de slag. Dit aantal wordt dit jaar hoogstwaarschijnlijk verbroken, want op dit moment staat de teller al op 8.399 klussen! Met NLdoet laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk.

Klussen of klussers aanmelden

Via de website van NLdoet, kunt u gemakkelijk klussen of klussers aanmelden voor deze vrijwilligersactie. Alleen organisaties kunnen klussen aanmelden, in de meeste gevallen wordt dit gedaan door stichtingen, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen. Ook gemeenten kunnen meedoen met NLdoet. Vorig jaar werden in 99% van de gemeenten klussen uitgevoerd! Uit het aanbod van klussen, kunnen particulieren een klus in hun omgeving zoeken waar ze aan mee willen helpen. Dit kan individueel, als groep, maar uiteraard ook als bedrijf.

Heeft u als particulier een klus die uitgevoerd moet worden? Dan is het verstandig een klusjesman in te schakelen. Alleen organisaties kunnen via NLdoet een klus aanmelden.

Bron: Klusjesman Expres

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.