Rode Vlekken In Gezicht Aanwezig? Doe Er Iets Aan, Nu!

Het is knap lastig, geheel onschuldig, maar wel lastig wanneer rode vlekken in gezicht aanwezig zijn. Het begint onschuldig, de rode blos op de wangen blijft iets langer aanwezig, maar verdwijnt langzaam aan. Maar na verloop van tijd blijft de blos, de rode kleur van de wangen permanent aanwezig. Wat nu? Hoe komt dit toch?

Wel, het betekent dat je last hebt van uitgezette bloedvaatjes, couperose genaamd. Soms zijn de bloedvaatjes heel goed merkbaar. We zien rode vertakkingen op de huid aanwezig. Of het is mogelijk dat de huid helemaal felrood kleurt wanneer rode vlekken in gezicht aanwezig zijn.

De symptomen treden meestal op rond het 30ste levensjaar en vooral dames hebben er last van. Wanneer je jong bent wordt er voldoende collageen aangemaakt. Collageen is een eiwit aanwezig in onze huid, dat zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van onze huid. Wanneer de productie hiervan afneemt, is onze huid dus vatbaarder voor de effecten van de zon, de luchtvervuiling, de wisselende weersomstandigheden..Gevolgen zijn een huid die vatbaarder is voor rimpels, fijne lijntjes, rode vlekken in gezicht enzovoort.

Goed nieuws is dat we de productie van collageen opnieuw kunnen stimuleren. We kunnen onze huid verstevigen mits een goeie zorg en dus de rode vlekken in gezicht drastisch verminderen en zelfs volledig wegnemen. Voor een deel kun je het probleem zelf al oplossen door voldoende water te drinken, dit voor het afvoeren van de afvalstoffen in ons lichaam. Meer groenten op je bord kan hier ook zeker bij helpen en vermijd zoveel mogelijk pikant voedsel en alcohol.

Dit zal je al flink op weg helpen, maar wil je het probleem van rode vlekken in gezicht helemaal wegnemen dan moet de huid ook extra worden beschermd, het vergt weinig tijd, het resultaat zal je heel snel merken!

Rode vlekken in gezicht oplossen? Meer weten, klik dan hier!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.