Privé lease is booming business in lease-land

Mensen krijgen steeds minder te besteden en daardoor gaan mensen zoeken naar alternatieve oplossingen voor dure dingen die zij toch wel echt nodig hebben. Als het op auto’s aankomt kom je dan al snel op privé lease uit. Bij dit principe leaset u een auto van een leasemaatschappij als particulier, dus niet als werknemer van een bedrijf.

Wat houdt privé lease in?

U rijdt dan in een auto van de leasemaatschappij tegen een vast, laag bedrag per maand, waarbij u bijvoorbeeld totaal geen zorgen hoeft te hebben over alle kosten die komen kijken bij het houden van een auto. Niets mooiers dan dat zou u zeggen. Dat zou je ook kunnen zeggen, maar veel mensen zeggen dat een auto privé leasen niets meer of minder is dan een verkapt krediet, waarbij u een auto op afbetaling koopt.

Een lening wil je zeggen?

Dat zou je zo kunnen zeggen, zeker omdat de auto na afloop van het leasecontract niet in jouw bezit is. Wel zal de auto voor jou als eerste keus worden aangeboden om hem te kopen. Maar of een privé leasecontract een lening te noemen is, daar zijn de meningen over verdeeld.

Een auto privé leasen, waarom zou je dat doen?

Omdat je niet in één keer een groot bedrag uit hoeft te geven, want ja, auto’s zijn om nieuw te kopen ontzettend duur. Kijk voor de grap maar eens in de autocatalogus of vraag prijzen op bij de verschillende automerken. Je hoeft dus geen kapitaal uit te geven aan de nieuwprijs van een auto, maar je hebt het gemak van maandelijks een klein beetje betalen, en toch in een gloednieuwe auto te rijden dankzij privé lease!

Kortom

Een auto die bovendien zuinig is, met een laag benzineverbruik en dus lage terugkerende kosten. Geen zorgen over wegenbelasting en verzekering. Geen kosten voor onderhoud, omdat dat inbegrepen zit in het privé leasecontract, en bovendien vrijwel nooit uw auto bij de garage hebben staan omdat onderhoud in de eerste paar jaren van het bestaan van uw auto virjwel nooit nodig is. Waarom niet gewoon leasen? Het is zo makkelijk en goedkoop. Lease gewoon privé, u zult er geen spijt van krijgen!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.