Prestaties verhogen met een communicatietraining

Heeft u wel eens dat u in een belangrijke vergadering zit en dat u niet uit uw woorden komt? Moet u wel eens slecht nieuws brengen of feedback geven, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt doen? Weet u uw mening niet op de juiste manier te uiten? Dan is het volgen van een communicatietraining misschien iets voor u. Tijdens een communicatietraining leert u verschillende gesprekstechnieken, zodat u nooit meer met uw mond vol tanden komt te staan. U bent zelfverzekerder, wat de prestaties op uw werk zeker ten goede komt.

Communicatietraining op maat

Naast het aanleren van vaardigheden, wordt er tijdens een communicatietraining ook vaak gekeken naar de onderliggende redenen waarom de communicatie niet verloopt zoals u wilt. Is er binnen een team bijvoorbeeld onderling wantrouwen of concurrentiestrijd? Het meenemen van deze zaken zorgt ervoor dat er echt resultaat wordt bereikt. Als u een communicatietraining wilt volgen, alleen of met een team, vraag dan altijd naar een training op maat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u een aanvraag doet voor een communicatietraining, krijgt u meestal eerst een intakegesprek of moet u een intake-formulier invullen. Hierin wordt onder andere gevraagd wat u aan uw communicatie wilt verbeteren en wat u van de training verwacht. Vervolgens wordt gekeken naar een geschikte aanpak. Iedere situatie is weer anders, u bereikt het meeste resultaat met een training op maat. Na de training heeft u meestal nog de gelegenheid om naar een terugkombijeenkomst te komen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.