Prepaid simkaart kopen

Op zoek naar een nieuwe simkaart? Maar waar moet je nu een prepaid simkaart kopen? In dit artikel geef ik je een aantal tips en trucs voor het vinden van een voordelige plek waar jij een prepaid simkaart kunt kopen.

Bij Simyo krijg je op dit moment 7,50 beltegoed, GRATIS nummerbehoud en een prepaid simkaart voor slechts 5 euro.

De Simyo tarieven zin dusdanig dat de gemiddelde beller (zelfs bellers met een abonnement) 10 – 50% besparen op de huidige telefoonrekening!

Naast voordelige prepaid mogelijkheden biedt Simyo ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Ook de abonnementen van Simyo behoren tot de beste in de markt. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN, wat de beste kwaliteit en dekking biedt voor gebruikers in Nederland.

Wil je toch verder kijken? Dan helpen wij je natuurlijk ook graag met het vinden van een prepaid kaart of abonnement bij een andere aanbieder.

Prepaid simkaart kopen van een andere aanbieder

Aangezien Simyo de beste tarieven heeft vinden wij het niet nodig om in dit artikel ook andere aanbieders te noemen. Mocht je toch naar andere aanbieders willen kijken, neem dan in ieder geval een kijkje op VraagAlex.nl/telefoonwinkel.

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over de voordeligste telecom aanbiedingen,  kijk dan ook op VraagAlex.nl, waar je regelmatig nieuwe tips, trucs en updates zult vinden.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.