Poefje als tafel in je woonkamer

poefje kopenWij hebben in onze woonkamer geen tafel. Dat is prettig als het gaat om de ruimte die een tafel vaak inneemt. En ik moet zeggen, met kinderen is dat ook heerlijk. Zij kunnen lekker rond rennen in onze smalle lange woonkamer en er wordt niets omgestoten of gebeuren er geen andere ongelukjes.

Het grote nadeel is dat je niet weet waar je met je kopje koffie heen moet. De leuning van de bank is dan al makkelijk gevonden en hier balanceert dan ook vaak een kopje koffie of glaasje drinken op. En je kunt je voorstellen dat dat dan weer ongelukjes met koffie over de bank of vloer verhoogt.

Gisteren zijn we dus toch maar op zoek gegaan naar een oplossing voor ons tafelloos leven. photo-block7En dat hebben we nu gevonden in de vorm van een poef (Hocker) Het voordeel van een poef is dat we deze makkelijk kunnen verplaatsen door de kamer al naar gelang waar we de poef nodig hebben. Zo wordt de poef een leuke toevoeging in onze woonkamer die naast het leuke ook een praktische aanvulling is.

Zo gebruiken we de poef als tafel of voetenbank. Lekker lang onderuit met de benen op de poef. Willen we even lekker eten op de bank terwijl we tv kijken is de combinatie van poef en dienblad onmisbaar en staat alles veilig op het dienblad en de poef.

Wij hebben verschillende webwinkels bezocht en vonden uiteindelijk onze poef op poefstore.nl een leuke kleine webshop met drie verschillende vormen poefjes (vierkante poefjes, rechthoekige poefjes en ronde poefjes) met verschillende soorten stofferingen en kunstleder.

Een poefje kopen? Ik zou een ieder aanraden op poefstore.nl te kijken. Ze leveren snel en de kwaliteit van de poefjes zijn bijzonder goed!

Groeten van Auke.

Ps, had ik al verteld dat het bestelde poefje in twee dagen bij ons thuis werd gebracht? (Zonder verzendkosten!)

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.