Oplossing tegen Zilvervisjes

Persbericht
17-04-2013

Uit ervaring van vele klanten wereldwijd blijkt dat onze Duurzame Ongediertebestrijding & Preventie ook werkzaam is tegen Zilvervisjes. Na het inpluggen van een unit zullen de zilvervisjes binnen enkele weken weg zijn. Het voordeel van het gebruik van onze units is dat mensen niet hoeven te sprayen. De sprays welke worden gebruik ter bestrijding van zilvervisjes kan mogelijk kanker veroorzaken bij de mens.

Bestrijden van dit ongedierte doet men meestal met het synthetische pyrethroïde. Dit is een slecht afbreekbare giftige stof die in de bodem niet uitspoelt. Deze stof is giftig voor bijen en koudbloedige dieren zoals vissen. Voor particulieren zijn spuitbussen te koop met daarin permethrin en tetramethrin. In de Verenigde Staten heeft de EPA permethrin als een mogelijke kankerverwekkende stof voor de mens geklasseerd.

Een preventieve maatregel tegen deze onhygiënische beestjes is veel ventileren zodat de luchtvochtigheid afneemt. Ze houden namelijk van een vochtige omgeving. In veel gevallen is het zo als u overlast heeft van zilvervisjes dat uw buren dat ook hebben.

Wij kunnen u helpen om op een duurzame, milieu- en mensvriendelijke manier van uw zilvervisjes af te komen.

Uit ervaring van onze klanten blijkt dat zilvervisjes ook weggaan na het inpluggen van onze units. Het grote voordeel daarvan is dat u niet meer hoeft te sprayen met giftige stoffen om ze te bestrijden.

www.pestfree.nl
François van Iersel

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.