Op Gmail inloggen wordt je niet makkelijk gemaakt!

Steeds meer mensen verwijderen hun Hotmail en maken een account aan voor het e-mailprogramma van Google, Gmail. Gmail wordt inmiddels als door meer dan honderd miljoen actieve gebruikers op dagelijkse basis gebruikt. Google is echter een technologiebedrijf en geeft niet altijd evenveel om gebruiksgemak, wat ook wel blijkt uit Android in vergelijking met iOS van Apple. Echter valt er natuurlijk ook wat te zeggen voor de andere kant, want met zoveel miljoenen gebruikers zal het niet makkelijk zijn iedereen even goed tevreden te stellen.

Problemen met inloggen Gmail

Maar wat is nu het probleem? Uit statistieken is gebleken dat ruim 40.000 Nederlandse Gmail bezoekers het inlogscherm van Gmail niet weten te vinden! Dat zijn er veel, zeker aangezien er een hele gemakkelijk URL is om in te typen, namelijk Gmail.com. Maar veel mensen zijn op zoek naar een Nederlandse website, met een .nl domein. En veel mensen weten ook niet dat deze webapplicatie zo wordt genoemd, omdat Google zelf gewoon de term ‘Mail’ gebruikt.

Op Gmail inloggen via Google

Daarnaast is het een feit dat veel mensen alles wat ze zoeken intypen op Google. Google is voor hun het voorportaal naar alle andere websites van het internet, zoals Gmail bijvoorbeeld. Mensen typen dan geen URL in de adresbalk in wanneer ze bijvoorbeeld willen inloggen op Gmail, maar typen in ‘Inloggen Gmail’. Gelukkig kunnen zij dan vrijwel altijd alsnog hun doel bereiken en kunnen ze met een klik extra alsnog op Gmail inloggen. En daarom is het maar goed dat er zo’n geweldige zoekmachine bestaat!

Vragen over dit probleem?

Heeft u vragen over dit probleem of komt u er zelf niet uit met het inloggen op Gmail? Dan wordt het aangeraden de website Gmailinlog.nl te bezoeken, waar alles uitgelegd wordt met betrekking tot dit landelijk erkend probleem. Het internet is tot uw dienst om alles in goede banen te leiden!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.