Op een originele manier je auto verkopen

Je wilt je auto verkopen, maar het lukt maar niet? Je hebt al massa’s frustraties ondervonden van mensen die je voertuig kwamen bekijken en het afkeurden? Je bent het beu dat er telkens weer over dat ene deukje in je auto wordt gezeurd? Wel, als je op het punt staat om een aanval van hyperventilatie te krijgen omdat je je autoverkopen niet lukt, dan moet je beslist eens gaan kijken naar hoe anderen het hebben aangepakt.

Auto verkopen door advertentie filmpje op Youtube te zetten

Op Youtube vind je een filmpje van iemand die zijn Lada Samara niet verkocht kreeg. Blijkbaar ten einde raad besluit de man om een filmpje te maken van zijn wagen. Het filmpje zelf werd uitermate veel bekeken, echter niet door autoinkopers maar wel door mensen die eens flink wilden lachen. Je kan het filmpje bekijken als je bij Google “youtube lada verkopen” intikt; maar we geven je graag hier de knappe punten uit de film mee.

De bestuurder stapt in, probeert de rugleuning in de goede positie te stellen en… de draaiknop breekt af. Bij het demonstreren van de werking van de ruitenwissers merkt men eerst dat er geen vloeistof uit de sproeiers komt, en eventjes later geraken de ruitenwissers vooraan met elkaar in de clinch. Dan maar vlug de ruitenwisser achteraan demonstreren, die enkel maar een strookje van amper 10cm blijkt droog te wrijven. De auto is uitgerust met elektrisch bediende ruiten. Mooi om te tonen, ware het niet dat de verkoper uiteindelijk met de hand de ruit omhoog moet trekken. Gelukkig trekt hij net op tijd zijn handen weg of hij zat gegarandeerd geklemd tussen de deurstijlen en de ruit.

Uiteindelijk rijdt het voertuig weg… waarbij men merkt dat één van de achterwielen blijft haperen. En als je denkt dat je het dan allemaal gezien hebt, dan ben je er goed naast. Want als de bestuurder aantoont dat hij rechts wilt afslaan…. gaat zijn linkse knipperlicht.

Je auto verkopen zonder rompslomp

Een schoolvoorbeeld van hoe je best niet reclame maakt. Leuk om eens mee te lachen, maar als je zelf je auto wilt verkopen, dan kan je dergelijke situaties missen als kiespijn.

Toegegeven, het idee van een filmpje was niet mis. Maar het hoefde allemaal niet met zoveel rompslomp. Iedereen die een probeert om een auto te verkopen, zoekt zoveel mogelijk naar de manier waarop men het best en vooral het vlugst die auto kwijt geraakt.

Het medium bij uitstek om voor wie probeert zijn auto te verkopen is beroep doen op de site “ikwilvanmijnautoaf.be”. Via deze site geraak je je voertuig kwijt aan kandidaten die ernstige interesse hebben in je auto zonder dat je er zelf acties voor moet ondernemen.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.