Op een grappige manier je auto verkopen

Op een grappige manier je auto verkopen, zou je kunnen doen door een filmpje te maken dat je kan posten op youtube.

Geen inspiratie om dit te doen? Wat dacht je van volgend scenario? Je filmt jezelf bij je auto die te koop staat. Je kijkt hopeloos, bedroefd en het is overduidelijk dat je een depressie nabij bent. Buiten is het rotslecht weer, en niemand heeft ook maar één seconde interesse in je auto.

Maak een wens: Je auto verkopen

Terwijl je de wanhoop nabij bent, wandel je eens rond je karretje en je pietst hier en daar een vlekje weg. Terwijl je met een doekje over je auto staat te wrijven om een plekje weg te doen, verschijnt er een goede fee die je vertelt dat je een wens mag doen.

Je weet natuurlijk meteen wat je aan de fee moet vragen: jouw wens is dat je auto zo snel mogelijk verkocht geraakt en liefst aan een redelijke prijs. Meteen verdwijnt de fee, en je denkt dat je het gedroomd hebt. Tot je opnieuw in je auto stapt. Want wat zie je daar? Een advertentie van “ikwilvanmijnautoaf.be”. Je vraagt je af waar die advertentie vandaan komt, en je begint te lezen. Je leest hoe je gratis en zonder enige verplichting je auto kan aanbieden. Je merkt dat je enkel wat foto’s en zoveel mogelijk gegevens over je auto moet bezorgen.

De voordelen van een betrouwbare auto inkoop site

En het wordt nog mooier, want dan zie je hoe mensen die volledig op de hoogte zijn van de autobranche jouw auto proberen te verkopen aan professionele auto opkopers. Zij onderhandelen voor jou over de prijs, allemaal gratis. Maar je droom is nog niet ten einde, want binnen de kortste keren, word je er van op de hoogte gebracht dat er een bod gedaan werd op je auto. Je vindt het bod best aanvaardbaar, en je laat je auto over aan een professionele autoopkoper. Je moet zelf niet meer onderhandelen, je hoeft geen keuring van je voertuig te regelen en je krijgt meteen je centen.

Let op. Je bent namelijk niet aan het dromen. Die goede fee bestaat misschien niet echt, maar “ikwilvanmijnautoaf.be” bestaat wel.

En eens je je auto hebt aangeboden, mag je dit scenario gerust vergeten en je camera opbergen. Want zelf reclame maken voor je voertuig, is ondertussen niet meer nodig.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Persberichten met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.