Offertes aanvragen nu nog makkelijker online

Je kent het vast wel, je hebt een opdracht te vergeven voor bijvoorbeeld het schilderen van je woning of het laten bouwen van een website of webwinkel. Nu kan je natuurlijk op Google gaan zoeken naar verschillende bedrijven en offertes aanvragen op alle afzonderlijke websites van deze bedrijven. Het nadeel hiervan is dat je telkens opnieuw de zelfde vragen aan het invullen bent en je verschillende pagina’s zal moeten gaan bezoeken om bedrijven te vinden die passen bij wat jij precies voor ogen hebt.

Dit probleem zagen ook de bedenkers van DeOfferteSite.nl de ontwikkelaars hebben er voor gezorgd dat er een database is met diverse bedrijven binnen de branche en dat het aanvragen van een offerte gemakkelijk is via één formulier. Je kiest dus een categorie en vult het formulier in, deze wordt vervolgens gezonden naar maximaal 5 bedrijven in de database die ook nog eens in de regio gevestigd zijn waarin jij woont of werkt. Zo krijg je dus altijd het beste resultaat voor je offerte aanvraag.

Ook voor bedrijven is het erg intressant om nieuwe klanten te zoeken via DeOfferteSite.nl het is goedkoper als het plaatsen van een niet doelgroep gerichte advertentie in bijvoorbeeld een krant. De bezoekers van DeOfferteSite.nl vullen enkel een aanvraagformulier in als ze ook interesse hebben dus is het voor u des te meer intressand om daarop direct te reageren. En daar komt bij dat je bij DeOfferteSite.nl niet betaald per aanvraag die ontvangt maar een vast bedrag per jaar of je nu 50 of 100 aanvragen per jaar ontvangt.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.