Nieuwste iPhone hoesjes

Veel iPhone-bezitters weten niet dat het flitslampje aan de achterkant van hun iPhone ook gebruikt kan worden voor notificatie-meldingen (je vindt de optie bij de Toegankelijkheidsinstellingen). Maar voor wie dat niet genoeg is komt er binnenkort een hoesje uit waar niet minder dan 128 LED-jes ingebouwd zijn.

Endliss Smartcase

De Endliss Smartcase zijn hoesjes voor de iPhone 5 waar 128 multi-color-LED’s ingebouwd zitten. Met deze lampjes worden bijvoorbeeld icooontjes getoond om je te attenderen op nieuwe Tweets, e-mails of Facebook-updates. Mocht je daar behoefte aan hebben dan kan er ook de tijd mee getoond worden.
De lampjes worden gevoed door een eigen 1500 mAh-accu. Deze kan je iPhone ook bijladen, wat geen overbodige luxe is. De Endliss Smartcase heeft namelijk een continue Bluetooth-verbinding nodig om contact te houden met je iPhone.
Of je zelf notificatie designs kunt toevoegen of aanpassen is niet bekend, net als waar de case te koop komt, wanneer en voor hoeveel.

Multifunctioneel touchscreen

Heb jij je ooit beperkt gevoeld met het touchscreen van je iPhone? Dan ben je niet alleen. Eerder kwam Sony al met de PSP Vita die naast het scherm ook een aanraakgevoelige laag aan de achterkant van het apparaat heeft. Binnenkort kan dat ook op je iPhone.

Nog even wachten

De Sensus van Canopy is een hoesje voor de iPhone waar tien aanraakgevoelige gebieden op te vinden zijn aan de achterkant en zijkanten. Op die manier kun je dus bijvoorbeeld in een app of een game spelen zonder dat je met je vingers op het scherm hoeft te zitten.
Helaas is de geslotenheid van iOS de achilleshiel van de Sensus. Het hoesje werkt alleen met apps die ervoor herschreven zijn. Nu kan dat volgens de makers vrij eenvoudig en zijn er nu al 500 apps geschikt voor de Senus. In de zomer kunnen we uitproberen of dat klopt. Dan komt de Sensus uit voor de iPhone 4(S) en 5 voor minder dan 100 dollar. Later volgen versies voor de iPod touch, iPad en iPad mini.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.