Nieuwe computerboeken die u dit jaar kunt lezen

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat veel mensen goede voornemens opstellen. Veelal gaat dat om persoonlijke doelen: stoppen met roken, vaker de sportschool bezoeken etc. Maar ook uw persoonlijke ontwikkeling is daarbij belangrijk, ook wanneer dit samenhangt met uw werk: nieuwe computerboeken die u dit jaar kunt lezen.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen is het goed om ook aan uw kennis ontwikkeling te denken. Door op de hoogte te blijven van actuele zaken en uw kennis te verbreden kunt u ook zakelijk een stuk verder komen. Hieronder een aantal computerboeken die u dit jaar kunt lezen.

Linux Hands-on

Dit leerboek is geschreven voor studenten Netwerkbeheer en ICT-beheer, die les volgen op niveau 4 van het MBO. Het lesboek is geen volledig naslagwerk maar zet aan tot zelfwaakzaamheid bij het verwerven van kennis over het besturingssysteem Linux. Daarom is juist ook geschikt voor niet-studenten, mensen die zichzelf graag willen ontwikkelen en kennis willen opdoen over Linux.

Databases: ontwerp en implementatie

Het realiseren van databases is een belangrijk onderdeel binnen de ICT, maar voor veel mensen een onderwerp dat als droog en lastig wordt ervaren. Dit boek wil deze barrière doorbreken. Het loodst studenten door de ontwerpstappen die voorafgaan aan de daadwerkelijke realisatie van een database.

Uiteraard zijn ook dit soort computer boeken prima geschikt voor niet-studenten, om dit jaar ook op dit gebied verder te komen!

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.