Na 15 jaar opeens uitgekeken op mijn baan

Na 15 jaar begin ik mij opeens te storen aan mijn werk. Ik vind het steeds moeilijker om mij op te laden voor mijn job. Iedere ochtend merk ik dat ik met minder plezier in mijn auto stap. Wanneer ik mijn mailbox open dan heb ik gewoon geen zin om al die mailtjes te beantwoorden. Is loopbaan coaching misschien de logische volgende stap voor mij?

Voorheen voelde ik mij top op het werk. Koste het mij totaal geen moeite om de energie vrij te maken, die ik nodig heb om mijn taak te volbrengen. Ik stond juist bij collega’s bekend om mijn niet te verhullen enthousiasme.

Wat is er dan gaande weg gebeurd dat dit zo veranderd is. Waarschijnlijk is er niet echt iets gebeurd maar ben ik zelf veranderd. Althans dat is wat mij vriendin steeds tegen mij zegt. Zij denkt dat ik geen uitdaging meer vind in mijn werkzaamheden. Waarschijnlijk heeft ze wel een beetje gelijk, want ik vind het werk inderdaad niet zo spannend meer. Maar ik wil helemaal niet nadenken over een eventueel vertrek bij mijn huidige werkgever. Het bedrijf is altijd goed voor mij geweest ook toen het even niet zo goed met mij ging. Als ik nu vertrek voelt dat een beetje als verraad. Ik heb echt behoefte aan een paar goede loopbaantips zodat ik weer uit kan stippelen wat ik zou kunnen gaan doen.

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.