Mensen willen steeds goedkoper geld lenen door hoge rentes

Omdat banken toch ieder jaar hun winst moeten halen, worden rentes steeds hoger en wordt steeds meer gevraagd van de portomonnee van leners. Lenen wordt gewoon steeds duurder!

Dit in acht nemend is uit recent onderzoek gebleken dat de vraag naar goedkoop geld lenen steeds groter wordt. En dat is niet zo gek, want alles wordt al steeds duurder, dus mensen krijgen steeds minder te besteden! Alles moet goedkoper, dus ook de vaste maandelijkse aflossing van die lening van 3 jaar geleden moet dat!

Maar kan goedkoper geld lenen ook?

Of deze prijzige vorm van kopen op afbetaling goedkoper kan, dus of er minder betaald hoeft te worden per maand. Of dat kan vraag je je af? Wel, veel banken worden duurder omdat zij in het nauw gedreven worden door de financiële crisis. Toch zijn er genoeg kredietverstrekkers die nog altijd goedkope leningen aanbieden. Het is goed zoeken, maar reken er maar op dat ze te vinden zijn!

Kleinere banken of particulieren

Kleinere banken en/of particuliere kredietverstrekkers willen namelijk toch hun product aan de man krijgen, en zorgen daarom voor lage tariveringen. Zo krijgen ze veel klanten die een goedkope lening afnemen, en halen ze door lage rentes en aantrekkelijke leenvoorwaarden toch een leuk bedrag binnen waar ze de salarissen van hun medewerkers en hun Mercedes van kunnen betalen.

Maar hoe doen ze dat toch, dat goedkoop lenen

De financiële wereld zit ingewikkeld in elkaar, en je zou kunnen zeggen dat lenen een zeer ontransparante zaak is. Veel banken rekenen de hoofdprijs voor hun lening, en halen zo bakken met geld binnen. Deze gevestigde banken hebben in feite een oligopolie, waarmee ze veel geld binnenharken. Kleinere banken en particulieren bieden ook goedkope leningen aan en weten door gunstige rentetarieven en aantrekkelijke bijkomende regelingen veel klanten binnen te halen en met weinig overheadkosten toch genoeg winst te behalen. Op die manier maken zij goedkoop geld lenen mogelijk, en daar profiteert u als lener van! Grijp dus uw kans in deze moeilijke tijd en leen goedkoop.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.