Meer Klanten Nodig -7 Onfeilbare Tips Voor Meer Klanten

Meer Klanten Nodig– Hoe Schrijf Je Succesvol Tientallen Mensen Per Maand In

Ben je er klaar voor om vanaf nu meer klanten in minder tijd in te schrijven dan je ooit tevoren hebt gedaan?
Lees dit artikel dan van boven naar beneden, print het uit en hang het ergens in het zicht totdat je je deze tips volledig eigen hebt gemaakt.

Wanneer je je MLM business volgens onderstaande principes runt zul je je closing percentage drastisch zien stijgen.
Ongeacht het product of dienst wat je vermarkt, op het einde van de maand komt je inkomen uit het aantal producten of diensten dat je daadwerkelijk hebt verkocht binnen je business of organisatie, niet uit het aantal mensen dat zegt dat ze er nog over na moeten denken.
meer klantenHet succesvol kunnen closen van je prospects is dan ook een essentiële vaardigheid die je als MLM marketer MOET beheersen wil je meer klanten in kunnen schrijven en een fulltime of meer inkomen kunnen halen uit je MLM business.

 1. Stop met denken dat iedereen je prospect is, en jouw product of dienst nodig heeft, niet iedereen heeft jouw product nodig.Bouw liever eerst een relatie op gebaseerd op wat je prospect aangeeft nodig te hebben.
  Focus daarbij op het werken aan een lange termijn relatie met je prospect en niet op het zo snel mogelijk zien te verkopen van je product of dienst.
 2. Zorg dat je oren net zo groot zijn als die van een olifant, daarmee bedoel ik dat je vooral heel goed moet luisteren naar wat je prospect zegt, en vooral ook niet zegt.
 3. Het closen gebeurt eigenlijk al in het prospecten, en prospecten is niet meer dan het selecteren van de juiste mensen van wie je het vermoeden hebt dat zij een geschikte kandidaat zijn voor jouw product of dienst.
 4.  Ga onbevooroordeeld het closing gesprek in, ga niet uit van aannames of van je eigen gedachten. Houdt de leiding in het gesprek en “stuur”je prospect naar een beslissing die juist is voor je prospect.
  Als iemand nu “nee”zegt, wil dat niet zeggen dat hij volgende week of volgende maand ook nee zegt. Wanneer je overkomt als een “pusherige”verkoper zal deze persoon volgende week of volgende maand niet bij je terugkomen.En zul je dus minder in plaats van meer klanten inschrijven.
 5. Zorg dat je het verschil kent tussen bezwaren en kopers vragen, en op beiden op de juiste wijze inspeelt.
 6. Stel vragen , degene die de vragen stelt heeft de leiding, zorg dus dat jij de leiding houdt in het gesprek. Houdt je aan een script wat je stap voor stap naar je doel leidt.
 7. Wees eerlijk in het beantwoorden van de kopersvragen die je prospect heeft, wanneer je eerlijk naar je prospect bent in wat hij/zij wel of niet kan verwachten van je product of dienst zul je meer meer klanten closen, dan wanneer je ze alleen vertelt wat jij denkt dat ze willen horen, om maar zo snel mogelijk de deal te kunnen sluiten.

Houdt vooral goed in de gaten dat het in alles om je prospect gaat, en niet om jou. Wat is het dat hij of zij nodig heeft.
Wanneer JIJ de verkoop nodig hebt omdat je nog een aantal rekeningen moet betalen of omdat je zo ontzettend graag veel geld wilt verdienen dan zal je prospect dit feilloos oppikken en zul je de deal mislopen. Wanneer je er volledig bent voor je prospect en hetgeen hij of zij nodig heeft dan zul je meer klanten  in schrijven met veel en veel minder moeite, en zullen je klanten je dankbaar zijn voor de mogelijkheid die jij ze biedt

Wanneer je vandaag wilt starten met het inschrijven van meer klanten in je MLM Business en het verbeteren van je closing vaardigheden, meldt je dan nu aan voor de
GRATIS MLM insider succes training. De Lessen zijn eenvoudig te volgen, simpel toe te passen en brengen snel resultaat.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.