Meer bezoekers op je webshop krijgen

Voor webshops is het altijd van belang om meer bezoekers naar de online winkel te halen, zonder bezoekers geen bestellingen immers. Dat is wel een van de moeilijkste dingen waar webwinkeliers tegenaan lopen: hoe kun je die bezoekers vinden? Tijd om een aantal interessante kanalen op een rijtje te zetten.

Adwords

Misschien wel voor de hand liggend, maar toch belangrijk genoeg om mee te nemen. Het advertentienetwerk van Google zorgt ervoor dat je direct veel bezoekers naar de site kunt halen, al moet je hiervoor uiteraard wel betalen. Blijf goed testen en kijk of het rendabel is voor jouw webwinkel!

Social media

Ga je een webwinkel beginnen dan is het goed om ook de social media kanalen in te gaan zetten. Sociale netwerken zoals Twitter en Facebook kunnen veel bezoekers naar je webshop krijgen – het is ook makkelijk om je doelgroep direct aan te spreken. Dit is dus een kanaal dat gratis veel bezoek kan genereren!

SEO

Door hoger in de zoekmachine resultaten te verschijnen kun je gratis bezeokers naar je webshop krijgen. Dat is ook voor op de lange termijn een erg fijn kanaal! Het begint allemaal met de juiste webshop software die goed in Google scoort, waarna je zelf de verdere zoekmachine optimalisatie zal moeten gaan doen. Lees daar veel over en probeer dingen uit, dan zul je op termijn de resultaten gaan zien.

Een aantal interessante kanalen om bezoekers mee naar je webshop te krijgen, doe er je voordeel mee!

Over Shoptrader
Shoptrader is opgericht in mei 2005 en behoort met ruim 1500 webwinkels tot de top van Nederland. Een bedrijf met 8 enthousiaste en gedreven professionals, die zich elke dag volledig inzetten om vele webwinkels te ondersteunen. Webwinkels waar ondernemers dagelijks hun inkomsten mee verdienen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.