Mazda 3 1.6 Navigator HB kopen met 4.222,00 euro korting

De nieuwe Mazda 3 1.6 Navigator heeft een stoere, moderne, gespierde uitstraling met een vernieuwde front en vernieuwd ontwerp wat de achterbumper betreft. Er is erg goed nagedacht over de design en uitstraling van deze nieuwe Mazda uitvoering.

Niet alleen het uiterlijk is aan gepast, maar ook het interieur is er vooruit op gegaan met nieuwe materialen en kleuren die het rijplezier versterken dankzij de gebruikersvriendelijkheid en stilheid. De performance van de auto is er uiteraard ook op vooruit gegaan, deze auto levert uitstekende prestaties en zal uw gezin veilig en comfortabel van A naar B vervoeren.

De nieuwe Mazda 3: een veilige, luxe, sterke auto

 De nieuwe Mazda 3 zorgt ook voor een meer consistent en lineair rijgevoel voor de inzittenden. De carrosserie, wielen, schokdempers enzovoort zijn verbeterd in deze nieuwe uitvoering om de auto te verstevigen, dat houdt in dat deze nieuwe auto kopen een investering is voor de toekomst omdat deze jaren trouwe dienst zal leveren. De nieuwe Mazda 3 Navigator staat momenteel te koop op auto kopen site 1DayCar.com met een geweldige korting van 4.222 euro, dat is 22% korting! Bovendien wordt de auto geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie en is voorzien van allerlei leuke, luxe extra’s zoals: 6 airbags, Climate/Cruise control, Elektrische bedienbare spiegels en nog veel meer.

De nieuwe Mazda 3 kopen met een geweldige aanbieding

 U kunt op dit moment gebruik maken van de lopende actie van 22% korting op de auto kopen site 1DayCar.com, de actie loopt binnenkort af dus wacht niet te lang met reageren. Zit uw huidige auto nog in de weg voor uw beslissing? U kunt uw MPV verkopen op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, dan ontvangt u binnen 48 uur een bod op uw occasion van een erkend occasion inkoop bedrijf bij u de buurt. Meld snel uw huidige auto aan en krijg contant uitbetaald door de occasion inkoper en ga snel over naar de moderne, stoere Mazda 3, grijp uw kans zolang het nog kan!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.