Mansukh Patel zijn boeken

Mansukh Patel is een bekend schrijver, hij heeft tientallen boeken op zijn naam staan die vertaald zijn in vele talen. De onderwerpen van zijn boeken zijn alles spiritueel en/of sociaal getint. Hij schrijft over hoe mensen hun eigen leven en dat van anderen kunnen verbeteren en hoe de maatschappij als geheel verbeterd zou kunnen worden. Enkele van Patel zijn meest bekende boeken zijn “Dansend Tussen Vreugde En Vedriet” en “Crisis en het wonder van de liefde”, hieronder een kleine samenvatting van deze boeken. Voor een compleet overzicht kijk naar de boeken van Mansukh Patel op Bol.com.

Dansend Tussen Vreugde En Vedriet

Dit boek van Patel en Goswami is een soort van zelfhulp boek. Iedereen maakt in zijn leven een heleboel dingen mee, veel leuke dingen, maar helaas ook minder leuke dingen. Met een goede houding kunnen de negatieve zaken op de juiste manier belicht worden zodat er op een juiste manier mee omgegaan kan worden. Doordat mensen vervelende zaken vaak liever wegstoppen ontstaan emotionele blokkades. Met behulp van dit boek kan een begin gemaakt worden met het opruimen van deze blokkades en dus van een beter en gelukkiger leven.

Crisis en het wonder van de liefde

In dit boek dat geschreven is door Mansukh Patel en H. Waters wordt beschreven hoe crisis in de levens van mensen juist aanleiding kunnen zijn tot grootste positieve persoonlijke veranderingen. Door de grote hoeveelheid energie die op deze momenten vrij komt is men in staat grote veranderingen teweeg te brengen. De mogelijke crisis in de verschillende levensfasen worden hier besproken, tezamen met oefeningen om hier op de beste manier een positieve draai aan te geven.

Behalve op Bol.com zijn bovenstaande boeken ook de koop bij selexyz via http://www.selexyz.nl/auteur/18206/mansukh-patel 

 

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.