Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Packstore

Bent u onlangs een eigen webshop gestart en lopen de zaken zo goed dat u niet meer weet waar u de tijd vandaan moet halen? Het is natuurlijk heel positief dat er zoveel bestellingen worden gedaan, maar als u geen tijd meer heeft om het te combineren met uw kerntaak kunt u misschien eens nadenken om de afhandeling van bestellingen uit te besteden aan een ander bedrijf. Packstore heeft scherpe tarieven en heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen daarnaast hoog in het vaandel staan. Ze zijn een geschikte partner voor u als starter en bieden niet alleen u een kans, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is dus een goede investering waarbij u daarnaast uw steentje bijdraagt aan de maatschappij.

Wat kan Packstore voor u betekenen?

Packstore kan verschillende zaken voor u uit handen nemen. Bijvoorbeeld: het in- of ompakken van goederen, het stickeren van producten, inpakken van mailings, order picking en nog vele andere werkzaamheden. Heeft u een specifieke wens? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers. Wellicht kunnen ze dit gewoon voor u uit handen nemen.

Meer informatie over Packstore

Wilt u weten wat Packstore voor uw organisatie kan betekenen? Ga dan eens naar de website of bel met een van de medewerkers. Ze vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Sociale werkplaats Den Bosch.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.