Luxi: de nieuwste gadget voor je iPhone

De iPhone is een begrip. Miljoenen mensen hebben de telefoon in hun bezit. Het is ook niet vreemd dat honderden fabrikanten hun ogen richten op deze gadget. Het is erg populair om iPhone hoesjes, iPhone onderdelen en andere iPhone accessoires te ontwikkelen. De trend is om de iPhone door middel van een accessoire nog functioneler te maken. Dit is ook gedaan door de bedenkers van de nieuwste gadget voor je iPhone: de Luxi lichtmeter

Luxi

De Luxi is een gadget die je iPhone verandert in een lichtmeter. De telefoon wordt hierdoor een erg handig hulpmiddel, wanneer je goede foto’s wilt maken met bijvoorbeeld je spiegelreflex camera. Luxi meet de belichting in een hoek van 180° rond een dergelijk voorwerp. Op deze manier creëert het nieuwste iPhone accessoire een zo goed mogelijk beeld. Een bijbehorende App geeft de gemeten waardes weer. De App gebruikt deze informatie om juiste camera-instellingen door te geven, welke je vervolgens over kan nemen op de camera die je gebruikt.

Verbetering voor fotografie

De accessoire is een ware verbetering voor de fotografie. In sommige situaties is het moeilijk om een goed gemiddelde te nemen van de lichtsituatie. Denk bijvoorbeeld aan een fel licht in de ruimte wat de belichting verstoort. De Luxi meet alle waardes en kan er wel degelijk een goed gemiddelde uit trekken. Door de gegeven instelling van de App over te nemen is een goede foto gegarandeerd.

Geslaagd

Het is nu al een geslaagd project. De makers hebben een Kickstarter-doel van $10.000, welke inmiddels behaald is. Dit wil zeggen dat de makers een bedrag binnen hebben gehaald van minimaal $10.000 en het product nu daadwerkelijk op de markt verschijnt.
Waar en wanneer de Luxi op de markt komt is nog onbekend. De prijs zal rond de $22 liggen. Je krijgt al een Luxi thuis gestuurd wanneer je $22 doneert aan het project op Kickstarter. Dit is nog steeds mogelijk, totdat het product in de winkels te vinden is. Let wel op: er is een Luxi model voor de iPhone 4, iPhone 4S en een alternatief model voor de iPhone 5.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.