Loopbaancoaching, op zoek naar je nieuwe job

Loopbaanbegeleiding

loopbaancoaching is voor personen die zich in hun loopbaan voor een vraagstuk staan en die zich willen ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding is voor mensen die onderzoeken wat de banenmarkt voor mogelijkheden biedt en die uit hun carrière willen grijpen wat er maximaal mogelijk is.

Toe aan een nieuwe kansDie mogelijkheden kunnen komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van ´ik kanlmoet dit helemaal niet doen´ tot ´ik ben uitgekeken´. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo nuttig vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe baan, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen de laan uit gestuurd wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer warm draaien wilt.

Als je meer ruimte nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om helder te krijgen waar jouw antwoorden liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar je helemaal op je plek zult zijn

Loopbaanbegeleiding is een traject waarin je gaat leren door middel van begeleiding wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw voldoening uit haalt. Met een goede loopbaancoach verloopt dit traject effectief zodat je al snel een verhelderende inzicht hebt waar je ook echt iets mee kunt.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.