Loopbaanbegeleiding coach almere

Indien u vast zit in uw werk of van baan wilt veranderen, kunt u gebruik maken van een coach in Almere. Een werkcoach of loopbaan coach kan je inzetten als je je talenten wilt ontdekken of als je aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken. Ook kan jou coach in Almere je bijstaan als je van studie wilt veranderen of als je problemen hebt op de werkvloer. Ook als u opzoek bent naar een baan in Amsterdam kan ik u op weg helpen en zelfs op een andere locatie als mijn kantoor u ontmoeten. Mijn klanten zijn positief over de leerpunten en de inzichten die ik hen meegeef.

Als coach maak ik mensen bewust van patronen van denken en gedrag.

Assertiviteit Training
Het heeft geen enkele zin als je voor een nieuwe baan op pad gaat, en er geen woord uit je mond komt. Het is mensen eigen bij een sollicitatie gesprek zich meer op de achtergrond te houden, terwijl jij eigenlijk de hoofdpersoon bent. Je kan overvallen worden door spreekangst of je zegt de verkeerde woorden. Het is van groot belang dat je sterk in je schoenen staat en dat jij de aangewezen persoon bent voor die baan.
Indien je assertief bent tijdens zo´n gesprek, kom je eigenlijk voor jou belangen op.
je laat duidelijk je belangen horen en durft deze ook uit te spreken. Je verdedigd je standpunten en durft vrijuit te spreken. Er zijn ook mensen die niet deze vaardigheden bezitten en dan kom ik als coach Almere goed van pas. Ik werk in mijn trainingen aan persoonlijke kracht. Weten wie je bent en waar je voor staat. Daadkracht kunnen vertonen en beslissingen nemen horen daarbij. Door middel van gesprekken kom je er achter dat je niet meer bang hoeft te zijn end at je voor je zelf kan opkomen. je krijgt inzicht welke dingen jou belemmeren en welke dingen de meeste energie kosten. Door deze trainingen krijg je duidelijkheid en helderheid en zal je assertiviteit vergroot worden. Ik als coach Almere help je indien je hiermee problemen ervaart. Samen vinden we een weg naar een betere en meer gelukkigere toekomst.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.