Loopbaanbegeleiding bij moeilijkheden

Iedereen komt wel eens moeilijkheden tegen op zijn werk of tijdens zijn loopbaan.
Je kan het van je afschuiven, maar je kan er ook wat aan gaan doen. Ik als loopbaancoach in Almere begeleidt mensen en help mensen door mijn ervaring op weer op een goed spoor te komen. Je zal je baan na de coaching beter op kunnen pakken en het zal je duidelijk worden welke competenties en welke valkuilen je hebt. Ik doe dit door verschillende technieken te gebruiken. Indien je op zoek gaat naar een andere baan of naar een andere studie, moet je zelfvertrouwen hebben en assertief zijn om de stap te durven zetten. Ik help jou je doelen te bereiken en bij het ontwikkelen va bepaalde vaardigheden. Aan de hand van een intakegesprek onderzoek ik je loopbaan aanvraag. Aan de hand daar van wordt een plan opgesteld waarmee snel jou doel dan bereikt kan worden.

Doelen stellen
Door gesprekken met mij te voeren kom je er achter wat je plus en min punten zijn.
Je kan beter je richting bepalen en uitzoeken wat er het beste bij jou past. Samen met mij kan je ook nieuwe wateren verkennen en dan krijg je weer meer vertrouwen in je zelf.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.