Loopbaan

Je loopbaan is een stukje ontwikkeling op de lange termijn. Wat heb je gedaan in je leven en wat wil je nog allemaal bereiken in de leven. Of misschien doe je al wat je wilde doen en zit je dus prima op je plek.
Heel veel mensen wilden(willen) heel veel maar komen niet verder doordat ze simpel het idee hebben iets niet te kunnen. Vaak laten mensen zich dat ook gewoon aanpraten. Familie banden zijn ook een belangrijke reden waarom sommige mensen werk zijn gaan doen wat ze eigenlijk niet willen. Je vader is bakker en verwacht dat jij ook bakker wordt. Op ieder feestje wordt trots verteld hoe goed jij al bent in het bakken van allerlei¬† deegwaren.Tegen wil en dank sta je nu al iedere verjaardag voor de mensen taart te bakken. De druk neemt toe en voor je het weet kan je de druk van de verwachting dat jij ook bakker wordt niet meer aan en voor je het weet sta je in de bakkerij. En ‘s morgens om 6 uur staan bakken is erg vroeg als je hart er niet inzet….
Dus als jij denkt dat de accountant wil worden en je bent nu postbode,dat ga je opnieuw een opleiding volgen en al snel zal je zien dat je kunt worden wat je wil.
Als je er maar 300% achter staat.  Neem contact op met coach Almere om eens te praten over jouw loopbaan.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.