Live tv nu ook in de slaapkamer te kijken dankzij de iPad!

Wie blijft ontkennen dat de iPad big business is heeft het flink mis. Jaarlijks worden miljoenen nieuwe versies van Apple’s tablet verkocht. Veel mensen vervangen hun computer door een iPad en gebruiken dit als hun dagelijkse Computer. In principe kan het apparaat alles, dus waarom niet, zou je je afvragen?

Wat er aan de iPad mankeert? Tv kijken op de iPad!

Maar kun je ook tv kijken op de iPad? Behalve voor Ziggo en UPC abonnees is er nog niet echt een degelijke oplossing. Ondanks dat deze 2 providers beiden miljoenen abonnees hebben, zijn er ook nog steeds mensen die geen gebruik kunnen maken van de live tv iPad apps van deze aanbieders!

Third party apps voor iPad

Er bestaan wel third-party apps waarmee je internettelevisie kunt kijken, maar daar zijn vaak geen Nederlandse zenders op te bekennen! Via de Ziggo en UPC apps kun je wel gewoon de publieke omroepen, RTL en SBS-zenders bekijken. Ook Discovery en Natgeo zijn te ontvangen.

Hoe tv kijken zonder dit?

Er zijn bepaalde apps te verkrijgen in de App Store waarmee je gratis online tv kunt kijken via je iPad. Enkele namen zijn WappZapp en Filmon. Helaas kunnen we er niet via deze website naar linken, maar een goede zoekopdracht in de iTunes Store doet wonderen, en gegarandeerd dat je dan een app kunt vinden waarmee je na een korte zoektocht eindelijk tv kunt kijken op je iPad!

Wil jij ook tv kijken op je iPad? Doe het dan nu via www.tvipad.nl!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.