Lijst van 14% bijtelling auto’s van dit moment

groenen14bijtelling
Bent u op zoek naar een overzicht van alle auto’s met 14% bijtelling van dit moment? Dan bent u op deze website aan het juiste adres! Sinds 1 januari 2013 zijn de regels omtrent bijtelling weer aangescherpt, en voor benzineauto’s geldt nu dat deze maximaal 95 gram koolstofdioxide per kilometer uit mag stoten, waar dat voor diesels slechts 89 gram is!

Voor mensen wordt het steeds lastiger om bij te houden welke auto’s nou wel of niet onder de 14% bijtellingsregeling vallen, en daarom zijn er websites in het leven geroepen die een overzicht bieden van alle auto’s die dat wel doen op één makkelijke en overzichtelijke site! Een van die sites is 14% bijtelling, waarop je, als je op de website komt, direct een makkelijk overzicht van alle auto’s getoond krijgt, met bijbehorende afbeelding en merk en type.

Klik je door, dan kom je op de detailpagina van de auto, waar soms nog wat extra toelichting staat en een manier staat om de website van de dealer te bezoeken, waarna u natuurlijk eens een lokale dealer op kunt zoeken om langs te gaan voor een kopje koffie. Misschien kunt u wel een mooie prijs overeenkomen voor de aanschaf van een nieuwe auto met lage bijtelling! De 14 procent blijft gelden tot 60 maanden na aanschaf van uw auto. Genoeg reden dus om eens rond te kijken in de wereld van de zuinige auto’s! Het spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portomonnee!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.